oblikovanje vizitke

image

##https://graphica.si/##

##https://graphica.si/##

grafično oblikovanje

Eden najpomembnejših vidikov vaše vizitke pri oblikovanju logotipa grafičnega oblikovanja je vizualni tok. Postavitev kartice naj se začne z logotipom ali imenom, nato se premakne na ime, nato sekundarne informacije in konča s sekundarno sliko. Postavitev in velikost elementov lahko kadar koli spremenite, vendar morate paziti, da vaša vizitka ni preveč zasedena in preveč natrpana. Manj elementov na kartici ima večji učinek.

izdelava logotipa

Zasnova se mora ujemati z barvno shemo, pisavo in slogom vašega logotipa ali drugih marketinških materialov. Biti mora edinstven in povedati nekaj o poslu. Na primer, podjetje, ki prodaja oblikovanje vizitke avtomobile, bi morda želelo ustvariti vizitko z okrasnim pokrovom ali kolesom. Če ste lastnik restavracije, ima lahko dizajn kartice podoben dizajn. Za podjetja, ki ponujajo različne storitve, je preprost, barvit dizajn najboljši način.

oblikovanje vizitke

Oblikovanje vizitke mora biti nepozabno in takoj prepoznavno. Izogibajte se zapletenim dizajnom; ti bodo izgubili svoje podrobnosti, če jih bodo zmanjšali, da bi se prilegali na vizitko. Enostavnost oblikovanja bo vaši vizitki dala dodatno vrednost in omogočila njeno uporabo na panojih in drugih medijih. Enako pravilo velja za oblikovanje logotipa za vizitke. Logotip lahko naredite daljši vodoravno in krajši navpično. Zaradi navpične dolžine bo vaš logotip videti bolj naraven.

Zasnova vizitke mora biti dovolj prilagodljiva, da ustreza različnim medijem. Dober format za logotip je vektorska datoteka. Ne bo samo zagotovilo, da bo vaš logotip deloval na vseh medijih, ampak bo tudi olajšalo urejanje v prihodnosti. Dobro je, da oblikovalec izdela več modelov in preizkusi vsak dizajn. To vam bo pomagalo pri odločitvi, kateri je najboljši za vas in vaše podjetje.

Oblikovanje logotipa je dragoceno orodje, ki predstavlja vaše podjetje. Njegove barve se morajo ujemati z ostalimi vašimi oglaševalskimi materiali in biti skladne z identiteto vaše blagovne znamke. Izbira prave pisave je lahko ključni del uspešne podobe blagovne znamke. Pomembno je, da izberete pisavo, ki odraža slog vašega podjetja. Na primer, pisava, ki dobro izgleda na vašem logotipu, je lahko popolna za vaše novo spletno mesto.

Najpomembnejši vidik oblikovanja logotipa je barva logotipa. Odražati mora identiteto blagovne znamke vašega podjetja in odražati barve preostalih oglaševalskih materialov. Zelo pomembna je uporaba barve, ki odraža osebnost vašega podjetja. Ko izbirate barvo, poskusite najti barvo, ki dopolnjuje barve vaše blagovne znamke. Običajno lahko preprost odtenek dela čudeže za vaš logotip.

Da bi vaš logotip izgledal profesionalno, poskrbite, da bo preprost. Dober dizajn logotipa ne bo preveč zapleten. Odražati mora vrednote in osebnost vašega podjetja. V idealnem primeru bi moralo vaše podjetje imeti logotip, ki bo izstopal v množici. Če je vaš logotip težko berljiv, bo pisava s sliko, ki odraža identiteto vaše blagovne znamke, izstopala od ostalih oglaševalskih materialov.

Ko si prizadevate za vizitko profesionalnega videza, poskusite potencialni stranki pokazati vrsto dela, ki ste ga ustvarili. Razmislite o upodobitvi ilustracij, če imate spretnosti za ustvarjanje vizitke profesionalnega videza. Preprost, čist in sodoben črno-bel dizajn bo dobro izstopal med vašo konkurenco. Delo grafičnega oblikovalca mora vključevati privlačen in privlačen logotip. Vizitka ne sme vsebovati le informacij o vašem podjetju, ampak mora tudi pokazati vaše sposobnosti.

Če želite, da vaša vizitka izstopa, jo morate narediti estetsko prijetno. Vizitka mora biti funkcionalna in dragocena. Dizajn mora biti sposoben pritegniti stranke. Vendar pa mora tudi služiti svojemu namenu. Pogovorni slog je bolj privlačen kot strogo funkcionalen. Obe vrsti dizajnov se dopolnjujeta in morata biti v harmoniji. Poskrbite, da se pisave na vizitki ujemajo z barvami vaše blagovne znamke.